Семейство Стораро се забърква много  често в скандали. Колежка на

...
Семейство Стораро се забърква много  често в скандали. Колежка на
Коментари Харесай

Подли и безскрупулни: Фамилия Стораро прецака жестоко своя колежка

Семейство Стораро се забърква много  постоянно в кавги. Колежка на известната фамилия пусна абсурден лайф и през сълзи разкри какво са й предизвикали известните артисти.

Кариерата на певицата Митра е пред неуспех, откакто се наложи поради тях да напусне „ Диапазон рекърдс: и да се продуцира сама. Тя не е на себе си от обезсърчение и разкри шокиращи детайлности от задкулисието във фолка, по какъв начин се случват нещата и кой коли и беси в сектора.

Мира и Фики създали една и съща ария, без да знаят. След като изпълнителката на „ Летвата “ се обажда на продуцента си Ненчо Касъмов, с цел да решат казуса и да преценяват по какъв начин да работят в този случай. Тогава тя получава отговор: " Който предвари ". Тогава Мира се задейства бързо със фотосите на клипа и става първа подготвена. Песента обаче не била пусната и Мира се набутва с много пари.

Продуцентът обяснил на изпълнителката, че някой от фамилия Стораро (Тони или Фики) са споделили, че в случай че пуснат първо нейната ария, те ще скъсат контракта с тях.

Със сигурност не е прелестно чувството за един реализатор, който е хвърлил доста труд, хрумвания и средства за изработката на плана. След като не получава поддръжка от продуцента си, Мира взема решение да напусне музикалната компания.

Източник: blitz.bg

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР